Aandelen Santander Bank Polska kopen

Wil je beleggen in Santander Bank Polska aandelen? Op deze pagina kan je direct Santander Bank Polska aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Santander Bank Polska. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Santander Bank Polska raadplegen. Santander Bank Polska is een aandeel uit Polen. Het aandeel wordt verhandeld in Poolse Zloty aan de Warsaw Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SPL:WSE.

Waar kan je Santander Bank Polska aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Santander Bank Polska kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met 25 PLN minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Santander Bank Polska?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Santander Bank Polska. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Santander Bank Polska?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Santander Bank Polska? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Santander Bank Polska is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Santander Bank Polska.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Santander Bank Polska

Santander Bank Polska is een Poolse bank die al vanaf 2011 toebehoort aan de Santander Groep uit Spanje. De onderneming die luistert naar de naam Santander Bank Polska ontstond in juni 2001 na een fusie van Bank Zachardi en de Wielkepolski Bank Kredytowy.
De Santander Bank Polska is opgenomen in de bekende beursindex WiG 30. Hoofdkantoor van Santander Bank Polska is te vinden in Warschau. Daar is ook het hoofdkwartier van het bedrijf te vinden. De aandelen worden verhandeld als SPL op de Warschau Stock Exchange. Bekende dochteronderneming is de Santander Consumer Bank.