Aandelen Schaeffler kopen

Wil je beleggen in Schaeffler aandelen? Op deze pagina kan je direct Schaeffler aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Schaeffler. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Schaeffler raadplegen. Schaeffler is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SHA.DE.

Waar kan je Schaeffler aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Schaeffler kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Schaeffler?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Schaeffler. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Schaeffler?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Schaeffler? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Schaeffler is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Schaeffler.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Schaeffler Group

Schaeffler Group is bekend geworden door het produceren van wentellagers voor auto’s, voor de ruimtevaart en voor industrieel gebruik. Het inmiddels succesvolle bedrijf werd in 1946 opgericht door twee broers die luisterden naar de achternaam Schaeffler. Wie nog verder graaft naar de herkomst van het bedrijf komt overigens uit in 1883.
 
Meteen vanaf de start is het goed gegaan met het bedrijf. Zo is het voor 46 procent eigenaar van Continental AC en groeide het de afgelopen jaren door een behoorlijk expansie. De werkzaamheden worden vaak niet uitgevoerd uit naam van de Schaeffler Group, maar onder merknamen als INA, Fag en LuK.