Aandelen SES kopen

Wil je beleggen in SES aandelen? Op deze pagina kan je direct SES aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in SES. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel SES raadplegen. SES is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SESG.PA.

Waar kan je SES aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel SES kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel SES?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel SES. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in SES?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van SES? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in SES is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in SES.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over SES

SES staat voor Secure Energy Services. SES is een Canadees bedrijf voor openbare energiediensten. Het hoofdkantoor van het bedrijf staat in Calgary in de staat Alberta. SES heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in de verwerking en de verwijdering van olievelden. Het geldt in dit vakgebied als toonaangevend.
De aandelen van SES staan genoteerd aan de Toronto Stock Exchange. Het bedrijf is nog relatief jong want het werd pas in het haar 2007 opgericht. Sinds de tijd is het bedrijf echter snel gegroeid. In Pembina Area heeft het een zeer bekende dochteronderneming.