Aandelen Skechers kopen

Wil je beleggen in Skechers aandelen? Op deze pagina kan je direct Skechers aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Skechers. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Skechers raadplegen. Skechers is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SKX.

Waar kan je Skechers aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Skechers kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Skechers?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Skechers. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Skechers?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Skechers? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Skechers

Skechers is een Amerikaans bedrijf in lifestyle en performance schoenen. Het hoofdkantoor bevindt zich in Manhattan Beach in Californië. Het bedrijf werd opgericht in 1992. Het is het derde grootste merk voor sportschoenen in de Verenigde Staten. De aandelen worden op de New York Stock Exchange openbaar verhandeld als SKX.
Skechers is het bedrijf van Robert en Michael Greenberg en is ondertussen een S&P 400 component dat actief is op meer dan 3550 locaties. Robert Greenberg was overigens eerder de grondlegger van het succes van LA Gear. Ook dat merk zette hij op de kaart als CEO.