Aandelen Skechers kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Skechers aandelen? Op deze pagina kan je direct Skechers aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Skechers. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Skechers raadplegen. Skechers is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SKX.

Waar kan je Skechers aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Skechers kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Skechers?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Skechers. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Skechers?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Skechers? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Skechers

Sterke punten Skechers

 • Sterk merk: Skechers is een bekend merk in de schoenenindustrie en heeft een sterke merknaam die populair is bij consumenten.
 • Internationale aanwezigheid: Skechers heeft een wereldwijde aanwezigheid en opereert in verschillende landen, waardoor het bedrijf toegang heeft tot diverse markten.
 • Divers productaanbod: Skechers biedt een breed scala aan schoenen, waaronder casual schoenen, sportschoenen en lifestyle-schoenen, wat hen in staat stelt om verschillende doelgroepen aan te spreken.
 • Innovatieve ontwerpen: Skechers blijft zich inzetten voor het ontwikkelen van innovatieve en comfortabele schoenontwerpen die aantrekkelijk zijn voor consumenten.

Zwakke punten Skechers

 • Gevoeligheid voor modetrends: Skechers opereert in de mode-industrie, waar trends snel kunnen veranderen. Het bedrijf moet in staat zijn om zich aan te passen aan veranderende smaken en voorkeuren van consumenten.
 • Concurrentie: Skechers concurreert met andere bekende merken in de schoenenindustrie, wat kan leiden tot prijsdruk en een uitdaging kan vormen om marktaandeel te behouden.
 • Externe factoren: Factoren zoals economische omstandigheden, wisselkoersen en handelstarieven kunnen van invloed zijn op de prestaties van Skechers en de vraag naar hun producten.
 • Afhankelijkheid van distributiekanalen: Skechers is afhankelijk van een efficiënt distributienetwerk om zijn schoenen wereldwijd te verkopen, wat kan leiden tot logistieke uitdagingen en risico’s.

Over Skechers

Skechers is een Amerikaans bedrijf in lifestyle en performance schoenen. Het hoofdkantoor bevindt zich in Manhattan Beach in Californië. Het bedrijf werd opgericht in 1992. Het is het derde grootste merk voor sportschoenen in de Verenigde Staten. De aandelen worden op de New York Stock Exchange openbaar verhandeld als SKX.

Skechers is het bedrijf van Robert en Michael Greenberg en is ondertussen een S&P 400 component dat actief is op meer dan 3550 locaties. Robert Greenberg was overigens eerder de grondlegger van het succes van LA Gear. Ook dat merk zette hij op de kaart als CEO.

Skechers

Wel of niet aandelen Skechers kopen?

Aandelen kopen kan een spannende en potentieel winstgevende onderneming zijn. Een bedrijf waar veel mensen momenteel naar kijken, is Skechers. Maar is het de moeite waard om aandelen van Skechers te kopen? Laten we het eens bekijken.

Skechers is een bekend merk in de schoenenindustrie en staat bekend om zijn comfortabele en trendy schoenen. Het bedrijf heeft de aandacht getrokken van investeerders vanwege zijn sterke merknaam en internationale aanwezigheid.

Het is belangrijk om te onthouden dat beleggen altijd risico’s met zich meebrengt. De aandelenmarkt kan volatiel zijn en de prestaties van een bedrijf kunnen variëren. Voordat je besluit aandelen van Skechers te kopen, is het verstandig om grondig onderzoek te doen.

Als je geïnteresseerd bent in de mode- en schoenenindustrie en gelooft in het groeipotentieel van Skechers, kan het kopen van aandelen een optie zijn. Maar wees je ook bewust van je eigen risicotolerantie, financiële doelen en beleggingsstrategie.

Kortom, het kopen van aandelen Skechers kan interessant zijn vanwege het sterke merk en de populariteit van het bedrijf. Maar zorg ervoor dat je goed geïnformeerd bent en neem geen overhaaste beslissingen. Raadpleeg indien nodig een financieel adviseur voordat je aandelen van Skechers koopt.