Aandelen Smurfit Kappa kopen

Wil je beleggen in Smurfit Kappa aandelen? Op deze pagina kan je direct Smurfit Kappa aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Smurfit Kappa. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Smurfit Kappa raadplegen. Smurfit Kappa is een aandeel uit Ierland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de ISE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool *.

Waar kan je Smurfit Kappa aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Smurfit Kappa kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90

Wat is de actuele koers van het aandeel Smurfit Kappa?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Smurfit Kappa. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Smurfit Kappa?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Smurfit Kappa? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Smurfit Kappa is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Smurfit Kappa.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Smurfit Kappa

Smurfit Kappa is een bekende en succesvolle Ierse multinational. Het is specifiek actief in de wereld van de verpakkingen. Het bedrijf is een uitvloeisel van de fusie tussen Jefferson Smurfit en Kappa Packaging. De multinational is actief in ruim 35 landen in Europa en ook in Latijns Amerika. Het hoofdkantoor is gevestigd in Dublin, in de hoofdstad van Ierland.
Oprichter van het bedrijf is Jefferson Smurfit en bekende dochters van Smurfit Kappa is Cartan de Columbia. De aandelen staan genoteerd aan de Irish Stock Exchange en de Londen Stock Exchange. De onderneming is ook in Nederland actief overigens.