Aandelen Software kopen

Wil je beleggen in Software aandelen? Op deze pagina kan je direct Software aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Software. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Software raadplegen. Software is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SOW.DE.

Waar kan je Software aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Software kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Software?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Software. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Software?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Software? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Software is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Software.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Software

Software, ook wel bekend als SAP, geldt als een van de meest waardevolle bedrijven in Duitsland en met een marktkapitalisatie ruim boven de honderd miljard euro.  SAP liet daarmee Siemens achter zich net als Allianz, de grote verzekeraar. Software biedt bedrijfssoftware oplossingen voor kleine, middelgrote en ook internationale ondernemingen.
 
Aandelen Software worden als SAP verhandeld op de Deutsche Börse. In 1972 werd de onderneming opgericht in Weinheim. Qualtrics en Concur Technologies zijn de meest bekende dochters van Software, dat gezien de waarde dus beslist als zeer succesvol omschreven kan worden.