Aandelen Suez kopen

Wil je beleggen in Suez aandelen? Op deze pagina kan je direct Suez aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Suez. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Suez raadplegen. Suez is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SEV.PA.

Waar kan je Suez aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Suez kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Suez?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Suez. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Suez?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Suez? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Suez is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Suez.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Suez

Suez is een in het jaar 2000 opgerichte Franse holding die zich specifiek in de milieusector beweegt. Het doet specifiek aan waterbehandeling, afvalbeheer en bodemsanering. Het bedrijf heette tot het jaar 2015 Suez Environnement overigens,  Suez is het rechtstreekse gevolg van een fusie tussen  Suez en Gaz de France. Het hoofdkwartier van Suez staat in Parijs.
Engie is de moeder van Suez en heeft nog steeds 35 procent van de aandelen in handen.  Bekende dochters zin afvalverwerkbedrijf Sita,  Lyonnaise des Eaux en Degremont. Voor de fusie met Gaz de France was Suez een Belgisch-Nederlandse onderneming.