Aandelen Teledyne Technologies kopen

Wil je beleggen in Teledyne Technologies aandelen? Op deze pagina kan je direct Teledyne Technologies aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Teledyne Technologies. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Teledyne Technologies raadplegen. Teledyne Technologies is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TDY.

Waar kan je Teledyne Technologies aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Teledyne Technologies kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Teledyne Technologies?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Teledyne Technologies. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Teledyne Technologies?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Teledyne Technologies? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Teledyne Technologies

Teledyne Technologies is een wereldwijd bekend Amerikaans conglomeraat dat in 1960 opgericht werd als Teledyne door de legendarische Henry Singleton die daarbij ondersteund werd door George Kozmetsky. De aandelen van Teledyne Technologies worden op de New York Stock Exchange openbaar verhandeld als TDY.
Het hoofdkantoor van Teledyne Technologies is te vinden in Thousand Oaks in de staat Californie. Teledyne e2v, Dalsa en Le Croy zijn de meest bekende dochters van Teledyne Technologies dat zich ook nog eens een S&P 400 component mag noemen. Teledyne Technologies is wereldwijd actief.