Aandelen Tieto kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Tieto aandelen? Op deze pagina kan je direct Tieto aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Tieto. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Tieto raadplegen. Tieto is een aandeel uit Finland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Nasdaq Helsinki. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TIETO.HE.

Waar kan je Tieto aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Tieto kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Tieto?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Tieto. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Tieto?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Tieto? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Tieto is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Tieto.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Tieto

Tieto is een bekend Fins ICT-bedrijf dat werd opgericht in 1968. De hoofdzetel van de onderneming vind je in Helsinki. Behalve in Finland heeft Tieto ook vestigingen in Finland, Zweden en Noorwegen, net als in Estland, Letland, Tsjechië en Polen De aandelen van Tieto worden als TIETO verhandeld op de beurs in Helsinki.

Het hoofdkantoor van het bedrijf staat in Kusimaa terwijl de onderneming in 1968 werd opgericht in de plaats Espoo in Finland. Emrc AB en Laps Care zijn dochterbedrijven van Tieto dat al jaren zo rond de 14000 mensen aan het werk heeft.

aandeel tieto kopen