Aandelen Tods kopen

Wil je beleggen in Tods aandelen? Op deze pagina kan je direct Tods aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Tods. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Tods raadplegen. Tods is een aandeel uit Italië. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Borsa Italiana. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TOD-I.

Waar kan je Tods aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Tods kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
flatex aandelenGeen transactiekosten op aandelen
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Tods?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Tods. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Tods?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Tods? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Tods is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Tods.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Tods

Tods is een Spaanse holding die de meer luxe lederwaren zoals schoenen en kleding en modeaccessoires produceert en distribueert. Het voert onder meer met eigen merk Tod’s, maar ook de merken Higan en Fay. Tod’s en Higan zijn daarvan de meest bekende. Het gaat dan met name om de schoenen, handtassen en luxe lederwaren.
De aandelen Tods worden als TID verhandeld op de Borsa Italiana. Het hoofdkantoor van Tods vind je in Matche in Italië. Eigenaar is Diego Della Valle, terwijl de oprichters van Tods Dario Della Valle en Filippo Della Valle zijn.