Aandelen Toro kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Toro aandelen? Op deze pagina kan je direct Toro aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Toro. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Toro raadplegen. Toro is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TTC.

Waar kan je Toro aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Toro kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Toro?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Toro. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Toro?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Toro? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Toro

Sterke punten Toro

 • Gevestigd merk: Toro is een gevestigd merk in de tuin- en landschapsindustrie en heeft een sterke reputatie opgebouwd.
 • Breed productassortiment: Het bedrijf biedt een breed scala aan producten, waaronder maaimachines, irrigatiesystemen, sneeuwblazers en andere tuin- en landschapsapparatuur.
 • Wereldwijde aanwezigheid: Toro heeft een wereldwijde aanwezigheid en bedient klanten over de hele wereld, waardoor het toegang heeft tot diverse markten en groeikansen.
 • Innovatie: Het bedrijf investeert in innovatie en technologie om geavanceerde en hoogwaardige producten te ontwikkelen die voldoen aan de behoeften van klanten.
 • Goede klantrelaties: Toro heeft sterke klantrelaties opgebouwd, gebaseerd op betrouwbaarheid, kwaliteit en uitstekende klantenservice.

Zwakke punten Toro

 • Seizoensgebondenheid: De verkoop van tuin- en landschapsapparatuur is seizoensgebonden, wat kan leiden tot schommelingen in de omzet en winstgevendheid voor Toro.
 • Concurrentie: De tuin- en landschapsindustrie is competitief, met verschillende spelers op de markt die vergelijkbare producten aanbieden. Toro moet concurreren om marktaandeel te behouden.
 • Marktvolatiliteit: De vraag naar tuin- en landschapsapparatuur kan worden beïnvloed door economische factoren, weersomstandigheden en veranderende consumententrends, wat invloed kan hebben op de prestaties van Toro.
 • Afhankelijkheid van grondstoffen: Toro is afhankelijk van de beschikbaarheid en prijsstabiliteit van grondstoffen, zoals staal en plastic, die onderhevig zijn aan schommelingen op de markt.
 • Regelgevingsrisico’s: Als fabrikant van tuin- en landschapsapparatuur moet Toro voldoen aan verschillende regelgevingen op het gebied van productveiligheid, emissies en andere aspecten, wat extra kosten en compliance-uitdagingen met zich mee kan brengen.

Over Toro

Toro is een grootheid als het gaat om producten voor grasonderhoud, in sneeuwruimapparatuur en apparatuur waarmee irrigatie toegepast kan worden. Dat doen ze voor commerciele en residentiele tuinen, openbare parken, golfbanen, sportvelden en landbouwvelden, want ook voor de landbouw levert Toro diverse aantrekkelijke producten.

Het hoofdkantoor van Toro is gevestigd in Bloomington in de staat Minnesota. Op de New York Stock Exchange worden de aandelen openbaar verhandeld als TTC. Toro werd opgericht in 1914 als Toro Motor Company. Doel was destijds tractoren bouwen voor met name The Bull Tractor Company. In 1948 deed Toro de eerste bedrijfsovername toen het Whirlwind overnam.

Toro

Wel of niet aandelen Toro kopen?

Als je een passie hebt voor tuinieren en het onderhouden van je gazon, ben je misschien bekend met Toro, een bedrijf dat gespecialiseerd is in tuin- en landschapsapparatuur. Maar is het een goed idee om aandelen van Toro te kopen? Laten we het eens bekijken.

Toro heeft een sterke reputatie opgebouwd in de tuinindustrie en biedt een breed scala aan kwaliteitsproducten. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring en heeft een trouwe klantenkring opgebouwd. Dit kan positief zijn voor investeerders, omdat het bedrijf kan profiteren van de groeiende interesse in tuinieren en landschapsarchitectuur.

Natuurlijk zijn er altijd risico’s verbonden aan investeren. De verkoop van tuinapparatuur kan seizoensgebonden zijn en afhankelijk van weersomstandigheden. Daarnaast is er concurrentie van andere spelers op de markt.

Als je overweegt om aandelen van Toro te kopen, is het belangrijk om de prestaties van het bedrijf en de markttrends te analyseren. Het kan ook verstandig zijn om advies in te winnen bij een financieel adviseur om een weloverwogen beslissing te nemen.

Kortom, het kopen van aandelen Toro kan een interessante mogelijkheid zijn gezien het bedrijf’s reputatie en de groeiende populariteit van tuinieren. Maar zoals altijd bij investeren, is het belangrijk om de risico’s te begrijpen en zorgvuldig onderzoek te doen voordat je een beslissing neemt.