Aandelen Toro kopen

Wil je beleggen in Toro aandelen? Op deze pagina kan je direct Toro aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Toro. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Toro raadplegen. Toro is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TTC.

Waar kan je Toro aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Toro kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Toro?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Toro. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Toro?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Toro? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Toro

Toro is een grootheid als het gaat om producten voor grasonderhoud, in sneeuwruimapparatuur en apparatuur waarmee irrigatie toegepast kan worden. Dat doen ze voor commerciele en residentiele tuinen, openbare parken, golfbanen, sportvelden en landbouwvelden, want ook voor de landbouw levert Toro diverse aantrekkelijke producten.
Het hoofdkantoor van Toro is gevestigd in Bloomington in de staat Minnesota. Op de New York Stock Exchange worden de aandelen openbaar verhandeld als TTC. Toro werd opgericht in 1914 als Toro Motor Company. Doel was destijds tractoren bouwen voor met name The Bull Tractor Company. In 1948 deed Toro de eerste bedrijfsovername toen het Whirlwind overnam.