Aandelen UCB kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in UCB aandelen? Op deze pagina kan je direct UCB aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in UCB. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel UCB raadplegen. UCB is een aandeel uit België. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Brussels Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool UCB.BR.

Waar kan je UCB aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel UCB kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel UCB?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel UCB. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in UCB?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van UCB? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over UCB

UCB is een een succesvolle Belgische multinational die actief is in de farmaceutische sector. Na een enorme groei besloot UCB later de chemische en de film/coating sector af te stoten. De aandelen van UCB worden als UCB verhandeld op EBR. De hoofdzetel bevindt zich in de Belgische hoofdstad Brussel. 

UCB werd opgericht door Emmanuel Janssen en ongetwijfeld de meest bekende dochteronderneming van UCB is Ra Pharmaceuticals. Het bedrijf onderzoekt, ontwikkelt, produceert, verkoopt en distribueert met name biofarmaceutische geneesmiddelen. Daarbij ligt de focus op auto immuunziekten en neurologie. 

aandeel ucb kopen