Aandelen UNFI kopen

Wil je beleggen in UNFI aandelen? Op deze pagina kan je direct UNFI aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in UNFI. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel UNFI raadplegen. UNFI is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool UNFI.

Waar kan je UNFI aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel UNFI kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel UNFI?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel UNFI. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in UNFI?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van UNFI? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over UNFI

Unfi staat voor United Natural Foods. Unfi is alom gerespecteerde Noord Amerikaanse groothandel in levensmiddelen dat met het hoofdkwartier is gevestigd in Providence, Rhode Island. Unfi werd opgericht door Michael Funk en Norman Clouter.
Het bedrijf ontstond min of meer na een fusie in 1996 tussen Mountain People’s Warehouse en Curnucopia Natural Foods. De aandelen staan op de Nasdaq genoteerd als Unfi. Bovendien staat Unfi bekend als een S&P 600 component. Unfi mag zich bovendien het eerste bedrijf met een distributeurschap van natuurlijke producten met nationale reikwijdte noemen.