Aandelen Uniper kopen

Wil je beleggen in Uniper aandelen? Op deze pagina kan je direct Uniper aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Uniper. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Uniper raadplegen. Uniper is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool UN01.DE.

Waar kan je Uniper aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Uniper kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Uniper?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Uniper. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Uniper?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Uniper? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Uniper is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Uniper.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Uniper

Uniper is een Duits energiebedrijf en een afsplitsing van E.ON. In 2019 nam Fortum uit Finland – een nutsbedrijf-  de meerderheid van de aandelen van Uniper over.   Ook de kolen- en gascentrales zijn ondertussen bij het Finse bedrijf ondergebracht, ook dus die we in ons land hebben net als die in België.  De aandelen van Uniper worden overigens verhandeld als UNO1 op de Deutsche Börse.
 
In Uniper Global Commodities heeft Uniper een dochteronderneming en ook deze onderneming houdt zich vooral bezig met elektriciteit en gas. De naam Uniper staat voor de woorden unique en performance overigens.