Aandelen VINCI kopen

Wil je beleggen in VINCI aandelen? Op deze pagina kan je direct VINCI aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in VINCI. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel VINCI raadplegen. VINCI is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DG.PA.

Waar kan je VINCI aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel VINCI kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel VINCI?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel VINCI. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in VINCI?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van VINCI? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in VINCI is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in VINCI.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Vinci

Vinci is een Frans bouwbedrijf dat het levenslicht zag in het jaar 1889. Aanvankelijk luisterde het naar de naam Société Générale Enterprises. Pas in het jaar 2000 werd de naam gewijzigd in de huidige naam Vinci. In het jaar 2000 nam Vinci ook GTM over en was daarmee meteen het grootste bouwbedrijf ter wereld.
 
De aandelen van Vinci worden als DG verhandeld op Euronext Paris. Het hoofdkwartier is gevestigd in Parijs en een van de meest bekende dochters is wel Parking de covoiturage Vinci autoroutes. Behalve de meer algemene bouwwerkzaamheden geldt Vinci als een specialist op het gebied van infrastructurele werken en energie.