Aandelen Vopak kopen

Wil je beleggen in Vopak aandelen? Op deze pagina kan je direct Vopak aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Vopak. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Vopak raadplegen. Vopak is een aandeel uit Nederland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Amsterdam Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool VPK.AS.

Waar kan je Vopak aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Vopak kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€2,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,06% met €6 minimum
€4+ 0,04% en 0,24% servicefee
€6,50 + 0,1% en 0,18% servicefee
€5 + 0,06% service fee

Wat is de actuele koers van het aandeel Vopak?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Vopak. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Vopak?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Vopak? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Vopak is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Vopak.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Vopak

Koninklijke Vopak geldt als een wereldwijde speler op het gebied van tankterminal operators. Vopak wordt beschouwd als toonaangevend in deze branche. Het bedrijf heeft zich specifiek toegelegd op de op- en overslag van vooral vloeibare en gasvormige chemie en olieproducten. Het bedrijf ontstond in 1999 door een fusie van de Koninklijke Pakhoed en de Koninklijke Van Ommeren.
De aandelen van Vopak worden als VPK verhandeld op de beurs in Amsterdam. Hoofdkantoor van het fusiebedrijf vind je in Ritterdam overigens. In Vopak Terminals Singapore heeft het een bekende dochteronderneming.