Aandelen Wheaton Precious Metals kopen

Wil je beleggen in Wheaton Precious Metals aandelen? Op deze pagina kan je direct Wheaton Precious Metals aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Wheaton Precious Metals. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Wheaton Precious Metals raadplegen. Wheaton Precious Metals is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool WPM.

Waar kan je Wheaton Precious Metals aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Wheaton Precious Metals kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
CAD 0,02 per aandeel met CAD 5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Wheaton Precious Metals?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Wheaton Precious Metals. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Wheaton Precious Metals?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Wheaton Precious Metals? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Wheaton Precious Metals is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Wheaton Precious Metals.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Wheaton Precious Metals

Wheaton Precious Metals is gespecialiseerd in het streamen van edelmetalen,  Jaarlijks produceert het ruim 26 miljoen ounces en verkoopt het zeker 24 miljoen ounces. De aandelen van Wheaton Precious worden onder de aanduiding SII verhandeld op de beurs, 
Het hoofdkantoor van de specialist in edelmetalen is gevestigd in Vancouver. Daar werd ook het bedrijf in 2004 opgericht. Silver Wheaton is een bekende dochtermaatschappij van Wheaton Precious Metals. Randy Smallwood is de oprichter van het bedrijf. Dat deed hij overigens samen met zijn kompaan Peter Barnes.