Aandelen 1&1 Drillisch kopen

Wil je beleggen in 1&1 Drillisch aandelen? Op deze pagina kan je direct 1&1 Drillisch aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in 1&1 Drillisch. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel 1&1 Drillisch raadplegen. 1&1 Drillisch is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DRI.DE.

Waar kan je 1&1 Drillisch aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel 1&1 Drillisch kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel 1&1 Drillisch?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel 1&1 Drillisch. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in 1&1 Drillisch?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van 1&1 Drillisch? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in 1&1 Drillisch is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in 1&1 Drillisch.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over 1&1 Drillisch

1&1 Drillisch biedt telecommunicatiediensten en heeft een vermelding op de TecDAX. In 2017 werd 1&1 Drillisch opgeslokt door veelvraat United Internet. Aandelen van 1&1 Drillisch worden als DRI verhandeld op de Deutsche Börse.
 
1&1 Drillisch zag het levenslicht in 1983 en het hoofdkantoor van de onderneming staat in Maintal. Bekende dochterondernemingen zijn Drillisch Netz AG en Drillisch Online GmbH. In 2015 nog, dus twee jaar voor de overname door United Internet, nam 1&1 Drillisch Telefónica Deutschland over en daarmee onder andere driehonderd winkels.