Aandelen 1&1 Drillisch kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in 1&1 Drillisch aandelen? Op deze pagina kan je direct 1&1 Drillisch aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in 1&1 Drillisch. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel 1&1 Drillisch raadplegen. 1&1 Drillisch is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DRI.DE.

Waar kan je 1&1 Drillisch aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel 1&1 Drillisch kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel 1&1 Drillisch?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel 1&1 Drillisch. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in 1&1 Drillisch?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van 1&1 Drillisch? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in 1&1 Drillisch is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in 1&1 Drillisch.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over 1&1 Drillisch

1&1 Drillisch biedt telecommunicatiediensten en heeft een vermelding op de TecDAX. In 2017 werd 1&1 Drillisch opgeslokt door veelvraat United Internet. Aandelen van 1&1 Drillisch worden als DRI verhandeld op de Deutsche Börse.
 
1&1 Drillisch zag het levenslicht in 1983 en het hoofdkantoor van de onderneming staat in Maintal. Bekende dochterondernemingen zijn Drillisch Netz AG en Drillisch Online GmbH. In 2015 nog, dus twee jaar voor de overname door United Internet, nam 1&1 Drillisch Telefónica Deutschland over en daarmee onder andere driehonderd winkels.

Analyse 1&1 Drillisch

Sterke punten:

  • Goede financiële positie: 1&1 Drillisch heeft een gezonde financiële positie en een solide balans, waardoor het bedrijf goed in staat is om te investeren in nieuwe projecten.
  • Focus op groei: Het bedrijf heeft een sterke focus op groei en blijft nieuwe diensten en producten ontwikkelen, wat zorgt voor nieuwe kansen en mogelijkheden voor investeerders.
  • Goede marktpositie: 1&1 Drillisch heeft een sterke marktpositie in Duitsland en is een belangrijke speler in de telecommunicatie-industrie. Dit biedt kansen voor groei en winstgevendheid op de lange termijn.

Zwakke punten:

  • Toenemende concurrentie: De telecommunicatie-industrie is zeer competitief, met veel grote spelers die vechten om marktaandeel. Dit kan leiden tot druk op de winstgevendheid van het bedrijf.
  • Risico van regulering: De telecommunicatie-industrie wordt zwaar gereguleerd, en veranderingen in wet- en regelgeving kunnen het bedrijf beïnvloeden en de winstgevendheid verminderen.
  • Afhankelijkheid van externe partijen: 1&1 Drillisch is afhankelijk van externe partijen voor de infrastructuur en technologie die nodig zijn om hun diensten te leveren. Dit kan leiden tot risico’s als er problemen zijn met deze partijen.

aandeel 1&1 drillisch kopen

Wel of niet aandelen 1&1 Drillisch kopen?

Als je op zoek bent naar aandelen om te kopen, kan het verleidelijk zijn om te kijken naar bedrijven die in de technologie-industrie actief zijn. Een van die bedrijven is 1&1 Drillisch. Maar is het verstandig om aandelen in dit bedrijf te kopen? Dat hangt af van een aantal factoren.

Allereerst moet je kijken naar het bedrijf zelf. 1&1 Drillisch is een Duits telecombedrijf dat gespecialiseerd is in mobiele telecommunicatie. Het bedrijf heeft een sterke positie op de Duitse markt en heeft in het verleden goede financiële resultaten geboekt. Dit kan een goed teken zijn voor potentiële beleggers.

Daarnaast moet je kijken naar de algemene marktomstandigheden. De telecomindustrie is een competitieve sector en er zijn veel factoren die de prestaties van bedrijven kunnen beïnvloeden. Het is belangrijk om de economische omstandigheden en concurrentie van andere bedrijven in de gaten te houden voordat je een beslissing neemt.

Uiteindelijk is het belangrijk om je eigen financiële doelen en risicobereidheid in overweging te nemen. Als je bereid bent om risico te nemen en gelooft in het potentieel van 1&1 Drillisch, kan het kopen van aandelen een goede investering zijn. Maar als je niet zeker bent, is het misschien beter om op zoek te gaan naar andere investeringsmogelijkheden.

Kortom, het kopen van aandelen in 1&1 Drillisch kan een interessante optie zijn voor beleggers die bereid zijn om risico te nemen en geloven in het potentieel van het bedrijf. Maar het is belangrijk om zorgvuldig te kijken naar het bedrijf en de algemene marktomstandigheden voordat je een beslissing neemt.