Aandelen 3D Systems kopen

Wil je beleggen in 3D Systems aandelen? Op deze pagina kan je direct 3D Systems aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in 3D Systems. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel 3D Systems raadplegen. 3D Systems is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DDD.

Waar kan je 3D Systems aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel 3D Systems kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel 3D Systems?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel 3D Systems. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in 3D Systems?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van 3D Systems? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over 3D Systems

3D Systems ontwikkelt met name 3D-printers die het ook produceert en zelf verkoopt. 3D Systems werd bekend toen de toenmalige CEO in 1986 stereolithografie uitvond. Op de New York Stock Exchange worden de aandelen verhandeld onder DDO.
Tegenwoordig is 3D Systems op tal van verschillende terreinen actief. Zo maakt het marktmodellen, productconcepten en zowel precisie als functionele prototype printers speciaal bedoeld voor tooling alsmede productieonderdelen voor directe digitale producten. Bijzonder is wel het feit dat er bedrijfseigen processen toegepast worden. 3D Systems ontwikkelt en ontwerpt eveneens ontwerp- en fabricagesoftware.