Aandelen 3i kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in 3i aandelen? Op deze pagina kan je direct 3i aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in 3i. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel 3i raadplegen. 3i is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool III-L.

Waar kan je 3i aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel 3i kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel 3i?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel 3i. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in 3i?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van 3i? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in 3i is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in 3i.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse 3i

Sterke punten:

  • Gerichte investeringsstrategie: 3i heeft een gerichte investeringsstrategie, waardoor het zich kan concentreren op investeringen in bedrijven met een hoog groeipotentieel en goede vooruitzichten.
  • Geografische diversificatie: Het bedrijf heeft een geografisch gediversifieerde portefeuille, wat betekent dat het risico van blootstelling aan één specifieke regio wordt verminderd.
  • Ervaring en expertise: 3i heeft een lange geschiedenis in de investeringssector en beschikt over een team van ervaren professionals met expertise in verschillende bedrijfssectoren.

Zwakke punten:

  • Risico’s van economische neergang: Het bedrijf is gevoelig voor economische neergang, aangezien het merendeel van zijn portefeuille bestaat uit private-equity-investeringen in bedrijven die gevoelig zijn voor veranderingen in de economie.
  • Invloed van externe factoren: Externe factoren zoals veranderende regelgeving, politieke instabiliteit en veranderingen in de marktomstandigheden kunnen een aanzienlijke impact hebben op de portefeuille van het bedrijf.
  • Beperkte liquiditeit: Investeren in 3i-aandelen kan gepaard gaan met een beperkte liquiditeit vanwege het relatief lage handelsvolume van het bedrijf op de aandelenmarkt.

Over 3i

3i is een multinational private equity risicokapitaal onderneming met de hoofdzetel in het Engelse Londen. De aandelen van 3i worden verhandeld op de Londen Stock Exchange en het mag zich eveneens een Fortune 100 bedrijf noemen. In Londen worden de aandelen onder de naam III verhandeld overigens. De onderneming werd in 1945 opgericht.

Bekende dichter is Wallace Arnolds en 3i werd ooit opgericht als Industrial and Commercial Finance Corporation. Omdat bepaald niet iedereen stond te trappelen om meteen na de oorlog bedrijfsfinancieringen te bieden groeide 3i meteen als kool. Zij boden dergelijke financieringen namelijk wel aan.

aandeel 3i kopen

Wel of niet aandelen 3i kopen?

Als u op zoek bent naar een bedrijf met een gerichte investeringsstrategie en een geografisch gediversifieerde portefeuille, kan 3i een interessante optie zijn om in te beleggen. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis in de investeringssector en beschikt over een team van ervaren professionals met expertise in verschillende bedrijfssectoren.

Echter, net als bij elke andere investering zijn er ook risico’s verbonden aan het beleggen in 3i. Het bedrijf is gevoelig voor economische neergang en externe factoren zoals veranderende regelgeving en politieke instabiliteit kunnen een aanzienlijke impact hebben op de portefeuille van het bedrijf. Bovendien kan het beleggen in 3i-aandelen gepaard gaan met een beperkte liquiditeit vanwege het relatief lage handelsvolume van het bedrijf op de aandelenmarkt.

Als u bereid bent deze risico’s te nemen en vertrouwen heeft in de investeringsstrategie van 3i, kan het beleggen in het bedrijf op de lange termijn winstgevend zijn. Het is echter belangrijk om uw eigen onderzoek te doen en uw eigen beleggingsbeslissingen te nemen op basis van uw persoonlijke financiële doelen en risicobereidheid.