Aandelen 3M kopen

Wil je beleggen in 3M aandelen? Op deze pagina kan je direct 3M aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in 3M. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel 3M raadplegen. 3M is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MMM.

Waar kan je 3M aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel 3M kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel 3M?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel 3M. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in 3M?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van 3M? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over 3M

3M was aanvankelijk een onderneming die bekend stond als de Minnesota Mining and Manufacturing Company. Het vee gemakkelijker te onthouden 3M is een technologie concern dat wereldwijd actief is.  De onderneming zag in 1902 in Saint Paul, Minnesota het levenslicht.
Het eerste product dat geproduceerd wordt was schuurpapier. Tegenwoordig echter is 3M bekend om heel andere producten. Want wie kent niet de bekende Post-its en Scotch van dit bedrijf?  De aandelen worden als MMM verhandeld op de New York Stock Exchange. Bekende dochters zijn 3M Japan en 3M India.