Aandelen 58.com kopen

Wil je beleggen in 58.com aandelen? Op deze pagina kan je direct 58.com aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in 58.com. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel 58.com raadplegen. 58.com is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool WUBA.

Waar kan je 58.com aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel 58.com kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel 58.com?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel 58.com. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in 58.com?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van 58.com? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over 58.com

58.com is opgericht door Jinbo Yao in december 2005. 58.com beheert diverse online advertentieplatforms met meerdere categorieën en verticale platforms waarmee lokale bedrijven en de consument verbinding kunnen zoeken en verbinding kunnen maken. Consument en ondernemer  kunnen vervolgens informatie delen en vervolgens zaken doen.
De aandelen 58.com worden openbaar verhandeld als WUBA op de New York Stock Exchange. 58.com beheert ook het platform Zhuan Zhuan. Dit is een online handels- en service platform voor gebruikte goederen en is beheerder van 58Town. Dit is de landelijke versie van platform 58.com.