Aandelen 58.com kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in 58.com aandelen? Op deze pagina kan je direct 58.com aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in 58.com. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel 58.com raadplegen. 58.com is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool WUBA.

Waar kan je 58.com aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel 58.com kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel 58.com?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel 58.com. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in 58.com?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van 58.com? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse 58.com

Sterke punten 58.com

 • Leidende positie in de online classifieds markt: 58.com is een toonaangevend bedrijf in de online classifieds markt in China, met een sterke positie en groot marktaandeel.
 • Grote gebruikersbasis: Het platform van 58.com heeft een grote gebruikersbasis, wat resulteert in een breed scala aan advertenties en mogelijkheden voor zowel kopers als verkopers.
 • Uitgebreid dienstenaanbod: 58.com biedt een breed scala aan diensten, waaronder vastgoed, banen, voertuigen, diensten en meer, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor gebruikers die op zoek zijn naar verschillende categorieën.
 • Technologische innovatie: 58.com blijft investeren in technologische innovatie om gebruikers een betere ervaring te bieden, zoals mobiele applicaties en kunstmatige intelligentie.

Zwakke punten 58.com

 • Concurrentie: 58.com opereert in een competitieve markt met andere online classifieds platforms in China, wat kan leiden tot prijsconcurrentie en uitdagingen om marktaandeel te behouden.
 • Regelgevingsrisico’s: Als een bedrijf in de online classifieds sector kan 58.com te maken krijgen met regelgevingsrisico’s en veranderingen in overheidsbeleid die van invloed kunnen zijn op de activiteiten en groeimogelijkheden.
 • Afhankelijkheid van advertentie-inkomsten: 58.com genereert voornamelijk inkomsten uit advertenties, waardoor het bedrijf kwetsbaar kan zijn voor veranderingen in de advertentiemarkt of economische omstandigheden.
 • Gebruikersvertrouwen: Het behouden van gebruikersvertrouwen is cruciaal voor het succes van 58.com. Negatieve ervaringen of veiligheidsproblemen kunnen het vertrouwen van gebruikers schaden en de reputatie van het bedrijf aantasten.

Over 58.com

58.com is opgericht door Jinbo Yao in december 2005. 58.com beheert diverse online advertentieplatforms met meerdere categorieën en verticale platforms waarmee lokale bedrijven en de consument verbinding kunnen zoeken en verbinding kunnen maken. Consument en ondernemer  kunnen vervolgens informatie delen en vervolgens zaken doen.

De aandelen 58.com worden openbaar verhandeld als WUBA op de New York Stock Exchange. 58.com beheert ook het platform Zhuan Zhuan. Dit is een online handels- en service platform voor gebruikte goederen en is beheerder van 58Town. Dit is de landelijke versie van platform 58.com.

58.com

Wel of niet aandelen 58.com kopen?

Hé daar! Overweeg je om te investeren in aandelen en ben je 58.com tegengekomen? Dan wil je vast weten of het een slimme zet is om aandelen van dit bedrijf te kopen. Laten we eens kijken naar de voor- en nadelen voordat je een beslissing neemt.

Laten we beginnen met de positieve kant. 58.com is een van de grootste online marktplaatsen in China en heeft een enorme gebruikersbasis. Ze bieden een breed scala aan diensten, zoals huizenverhuur, banen en advertenties. Bovendien hebben ze een sterke marktpositie en profiteren ze van de groeiende internetmarkt in China.

Natuurlijk zijn er ook enkele potentiële nadelen om in gedachten te houden. De concurrentie in de online marktplaatsindustrie kan intens zijn en er zijn andere spelers die vergelijkbare diensten aanbieden. Bovendien kan de economische situatie in China van invloed zijn op de vraag naar advertentiediensten en de winstgevendheid van 58.com.

Of je wel of niet aandelen 58.com wilt kopen, hangt af van je eigen beleggingsstrategie en risicobereidheid. Het is belangrijk om grondig onderzoek te doen, de financiële prestaties van het bedrijf te analyseren en de markttrends te volgen. Onthoud dat beleggen altijd risico’s met zich meebrengt, dus investeer alleen geld dat je kunt missen en diversifieer je portefeuille om eventuele risico’s te verminderen.