Aandelen A2 Milk kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in A2 Milk aandelen? Op deze pagina kan je direct A2 Milk aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in A2 Milk. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel A2 Milk raadplegen. A2 Milk is een aandeel uit Nieuw-Zeeland. Het aandeel wordt verhandeld in NZD aan de New Zealand Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool A2M.CHA.

Waar kan je A2 Milk aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel A2 Milk kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen €0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-broker Beleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggen Bij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelen Ontvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopen Zonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel A2 Milk?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel A2 Milk. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in A2 Milk?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van A2 Milk? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in A2 Milk is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in A2 Milk.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse A2 Milk

Sterke punten A2 Milk

 • Unieke productpropositie: A2 Milk maakt reclame voor zijn melkproducten als zijnde afkomstig van koeien die alleen A2-bèta-caseïne produceren, wat een unieke productpropositie is ten opzichte van conventionele melk. Dit kan een concurrentievoordeel opleveren en aantrekkelijk zijn voor bepaalde consumentensegmenten.
 • Internationale expansie: Het bedrijf is actief in verschillende markten wereldwijd en heeft een sterke aanwezigheid in Azië, met name in China. Dit biedt groeimogelijkheden en diversificatie van de afzetmarkten.
 • Merkbekendheid: A2 Milk heeft een sterk merk en een loyale klantenbasis, wat kan bijdragen aan merkherkenning en klantentrouw, vooral in markten waar de merkbekendheid hoog is.
 • Focus op gezondheidsbewuste consumenten: Het bedrijf richt zich op gezondheidsbewuste consumenten die op zoek zijn naar alternatieve melkproducten, zoals lactosevrije en A2-melk. Dit kan een groeiend marktsegment zijn met potentieel voor vraagstijging.

Zwakke punten A2 Milk

 • Marktvolatiliteit: De markt voor melkproducten kan volatiel zijn, met schommelingen in de prijzen van melk en zuivelproducten, wat van invloed kan zijn op de financiële prestaties van A2 Milk.
 • Concurrentie: De zuivelindustrie is competitief, met vele andere spelers die soortgelijke producten aanbieden als A2 Milk, wat kan leiden tot prijsdruk en uitdagingen om marktaandeel te behouden of te vergroten.
 • Regelgevingsrisico’s: Het bedrijf is onderhevig aan regelgeving met betrekking tot voedselveiligheid, etikettering en andere wet- en regelgeving in de zuivelindustrie, wat nalevingsrisico’s met zich meebrengt.
 • Afhankelijkheid van internationale markten: A2 Milk is sterk afhankelijk van internationale markten, met name China, voor een groot deel van zijn omzet. Dit brengt risico’s met zich mee, zoals veranderingen in handelsbeleid, politieke instabiliteit en valutaschommelingen.

Over A2 Milk

A2 Milk levert eiwitvrije melk aan de consument die wordt verkocht onder de merknamen A2 en A2 Milk. Bovendien verkoopt het melk en sterk aan melk gerelateerde producten zoals bijvoorbeeld zuigelingenvoeding. Het bedrijf staat bekend als een ASX 200 bedrijf.

Aandelen van A2 Milk worden als ATM verhandeld op de beurs in Nieuw Zeeland. Het hoofdkwartier van de succesvolle onderneming is gevestigd in Auckland, waar het bedrijf ook werd opgericht en dat in het jaar 2000. Grondleggers van de succesvolle onderneming zijn Corran McLachlan en Howard Paterson.

aandeel a2 milk kopen

Wel of niet aandelen A2 Milk kopen?

Dus je overweegt om te investeren in aandelen van A2 Milk, het populaire zuivelbedrijf? Maar is het de moeite waard om aandelen van A2 Milk te kopen? Hier bekijken we de voor- en nadelen.

A2 Milk is bekend om zijn zuivelproducten, vooral melk met een specifiek type eiwit genaamd A2-bètacaseïne. Het bedrijf heeft een sterke marktpositie in verschillende landen en profiteert van de groeiende vraag naar gezondere en natuurlijkere zuivelproducten.

Aan de andere kant heeft A2 Milk te maken gehad met uitdagingen, waaronder de veranderende marktdynamiek, met name in de Chinese markt waar het bedrijf een groot deel van zijn omzet genereert. Ook zijn er potentiële risico’s verbonden aan de concurrentie, veranderende regelgeving en volatiliteit in de zuivelmarkt.

Als belegger is het belangrijk om zorgvuldig de sterke en zwakke punten van A2 Milk af te wegen en je beleggingsdoelen en risicobereidheid in overweging te nemen. Het kan verstandig zijn om de financiële prestaties van het bedrijf, de marktomstandigheden en de vooruitzichten van de zuivelindustrie te onderzoeken voordat je besluit om al dan niet aandelen van A2 Milk te kopen. Het raadplegen van een financieel adviseur kan ook waardevol zijn om een goed geïnformeerde beslissing te nemen.