Aandelen A2 Milk kopen

Wil je beleggen in A2 Milk aandelen? Op deze pagina kan je direct A2 Milk aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in A2 Milk. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel A2 Milk raadplegen. A2 Milk is een aandeel uit Nieuw-Zeeland. Het aandeel wordt verhandeld in NZD aan de New Zealand Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool A2M.CHA.

Waar kan je A2 Milk aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel A2 Milk kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.

Wat is de actuele koers van het aandeel A2 Milk?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel A2 Milk. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in A2 Milk?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van A2 Milk? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in A2 Milk is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in A2 Milk.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over A2 Milk

A2 Milk levert eiwitvrije melk aan de consument die wordt verkocht onder de merknamen A2 en A2 Milk. Bovendien verkoopt het melk en sterk aan melk gerelateerde producten zoals bijvoorbeeld zuigelingenvoeding. Het bedrijf staat bekend als een ASX 200 bedrijf.
Aandelen van A2 Milk worden als ATM verhandeld op de beurs in Nieuw Zeeland. Het hoofdkwartier van de succesvolle onderneming is gevestigd in Auckland, waar het bedrijf ook werd opgericht en dat in het jaar 2000. Grondleggers van de succesvolle onderneming zijn Corran McLachlan en Howard Paterson.