Aandelen A2A kopen

Wil je beleggen in A2A aandelen? Op deze pagina kan je direct A2A aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in A2A. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel A2A raadplegen. A2A is een aandeel uit Italië. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Borsa Italiana. Het bedrijf is te vinden onder het symbool A2A-i.

Waar kan je A2A aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel A2A kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
flatex aandelenGeen transactiekosten op aandelen
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel A2A?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel A2A. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in A2A?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van A2A? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in A2A is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in A2A.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over A2A

Air to Air, want daar staat A2A voor, doet in simulaties. De onderneming is gespecialiseerd in de ontwikkeling van de publicatie van onder meer vluchtsimulaties, computerspelen, visuele effecten en het ontwikkelen van geluid. De onderneming houdt domicilie in Simsbury, Connecticut.
Het bedrijf was voorheen beter bekend als Shockwave Productions. Deze naam zorgde echter voor verwarring omdat er nog een Shockwave actief is weliswaar in een andere branche maar wel vervelend genoeg de naam te veranderen in A2A. In 2019 ontwierp A2A de eerste X-Plane simulatie, iets dat het samen deed met Airtech Simulation.