Aandelen Aalberts Industries kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Aalberts Industries aandelen? Op deze pagina kan je direct Aalberts Industries aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Aalberts Industries. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Aalberts Industries raadplegen. Aalberts Industries is een aandeel uit Nederland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Amsterdam Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AALB.AS.

Waar kan je Aalberts Industries aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Aalberts Industries kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Aalberts Industries?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Aalberts Industries. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Aalberts Industries?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Aalberts Industries? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Aalberts Industries is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Aalberts Industries.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Aalberts Industries

Sterke punten Aalberts Industries

 • Internationale aanwezigheid: Aalberts Industries heeft een sterke internationale aanwezigheid met vestigingen over de hele wereld, wat hen toegang geeft tot diverse markten en klanten.
 • Diversificatie: Aalberts Industries heeft een breed scala aan producten en diensten in verschillende sectoren, zoals de automobielindustrie, de luchtvaartindustrie, de energie- en watertechnologie, en de industriële productie. Dit zorgt voor een diversificatie van inkomsten en risicospreiding.
 • Technische expertise: Aalberts Industries heeft uitgebreide technische expertise in verschillende markten, wat hen in staat stelt om innovatieve oplossingen te bieden en klantgerichte producten te ontwikkelen.
 • Strategische acquisities: Aalberts Industries heeft een geschiedenis van succesvolle acquisities, wat hun groei en marktpositie heeft versterkt door toegang te bieden tot nieuwe markten en technologieën.
 • Focus op duurzaamheid: Aalberts Industries streeft naar duurzaamheid in hun activiteiten en producten, wat aantrekkelijk kan zijn voor klanten en investeerders die belang hechten aan milieu- en sociale aspecten.

Zwakke punten Aalberts Industries

 • Marktconcurrentie: Aalberts Industries opereert in competitieve markten met andere spelers die vergelijkbare producten en diensten aanbieden, wat kan leiden tot prijsdruk en verminderde winstmarges.
 • Externe economische factoren: De prestaties van Aalberts Industries zijn afhankelijk van de economische omstandigheden in de markten waarin zij actief zijn. Veranderingen in de economie, wisselkoersen of handelsgeschillen kunnen van invloed zijn op hun financiële resultaten.
 • Operationele risico’s: Als een productiebedrijf loopt Aalberts Industries het risico van operationele uitdagingen, zoals productiefouten, logistieke problemen of vertragingen in de toeleveringsketen.
 • Technologische veranderingen: Aalberts Industries moet voortdurend innoveren om te blijven voldoen aan de veranderende technologische behoeften en eisen van hun klanten. Technologische veranderingen kunnen van invloed zijn op de relevantie en concurrentiepositie van hun producten en diensten.
 • Regelgeving en compliance: Aalberts Industries opereert in gereguleerde markten en is onderhevig aan wet- en regelgeving op het gebied van milieu, veiligheid en arbeid, wat kan leiden tot compliance-uitdagingen en extra kosten.

Over Aalberts Industries

Aalberts Industries is een Nederlands bedrijf. Het vindt haar oorsprong in Mifa, een bedrijf dat in 1975 opgericht werd door Jan Aalberts. Aalberts Industries werd opgericht in 1981 en de aandelen worden verhandeld als AALB op de beurs in Amsterdam. Het hoofdkantoor van Aalberts vind je terug in Utrecht en een bekende dochteronderneming is Corbraco Industries en Flamco.

Aalberts heeft tegenwoordig vier belangrijke hoofdactiviteiten, dit zijn installatietechnologie, klimaattechnologie, industriële technologie en materiaal technologie. Tegenwoordig bezit de familie Aalberts nog ruim 13 procent van de aandelen van Aalberts Industries.

aandeel aalberts industries kopen

Wel of niet aandelen Aalberts Industries kopen?

Ben je aan het overwegen om aandelen van Aalberts Industries te kopen, maar twijfel je nog of dit een slimme zet is? In dit artikel nemen we een kijkje naar de voor- en nadelen van investeren in Aalberts Industries-aandelen, zodat je een goed geïnformeerde beslissing kunt maken.

Aalberts Industries is een internationaal technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in industriële producten en systemen. Ze leveren een breed scala aan technische oplossingen voor verschillende sectoren, waaronder de automobielindustrie, luchtvaart, energie en gebouwde omgeving.

Een positief aspect van het kopen van Aalberts Industries-aandelen is dat het een solide en gevestigd bedrijf is. Ze hebben een lange geschiedenis van succes en hebben een wereldwijde aanwezigheid. Bovendien hebben ze een sterke focus op innovatie en technologische ontwikkeling, wat kan bijdragen aan hun concurrentiepositie in de markt.

Daarnaast heeft Aalberts Industries een gediversifieerde klantenbasis, wat betekent dat ze afhankelijk zijn van verschillende industrieën en markten. Dit kan helpen om het risico van beleggen in aandelen van één specifieke industrie te spreiden.

Het is echter belangrijk om te realiseren dat beleggen in aandelen altijd risico’s met zich meebrengt. De waarde van aandelen kan fluctueren en kan worden beïnvloed door verschillende factoren, zoals marktomstandigheden, bedrijfsprestaties en economische trends. Het is daarom essentieel om je eigen financiële situatie en beleggingsdoelen zorgvuldig te overwegen, en indien nodig professioneel advies in te winnen.

In conclusie, het kopen van Aalberts Industries-aandelen kan aantrekkelijk zijn voor beleggers die geïnteresseerd zijn in de technologische sector en een gevestigd bedrijf met een gediversifieerde klantenbasis. Echter, zoals bij elke investering, is het belangrijk om de risico’s goed af te wegen en jezelf goed te informeren voordat je besluit om aandelen van Aalberts Industries te kopen. Doe je eigen onderzoek, evalueer je eigen financiële situatie en beleggingsdoelen, en raadpleeg indien nodig een professioneel adviseur.