Aandelen Aalberts Industries kopen

Wil je beleggen in Aalberts Industries aandelen? Op deze pagina kan je direct Aalberts Industries aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Aalberts Industries. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Aalberts Industries raadplegen. Aalberts Industries is een aandeel uit Nederland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Amsterdam Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AALB.AS.

Waar kan je Aalberts Industries aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Aalberts Industries kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€2,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,06% met €6 minimum
€4+ 0,04% en 0,24% servicefee
€6,50 + 0,1% en 0,18% servicefee
€5 + 0,06% service fee

Wat is de actuele koers van het aandeel Aalberts Industries?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Aalberts Industries. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Aalberts Industries?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Aalberts Industries? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Aalberts Industries is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Aalberts Industries.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Aalberts Industries

Aalberts Industries is een Nederlands bedrijf. Het vindt haar oorsprong in Mifa, een bedrijf dat in 1975 opgericht werd door Jan Aalberts. Aalberts Industries werd opgericht in 1981 en de aandelen worden verhandeld als AALB op de beurs in Amsterdam. Het hoofdkantoor van Aalberts vind je terug in Utrecht en een bekende dochteronderneming is Corbraco Industries en Flamco.
Aalberts heeft tegenwoordig vier belangrijke hoofdactiviteiten, dit zijn installatietechnologie, klimaattechnologie, industriële technologie en materiaal technologie. Tegenwoordig bezit de familie Aalberts nog ruim 13 procent van de aandelen van Aalberts Industries.