Aandelen Bank of Queensland kopen

Wil je beleggen in Bank of Queensland aandelen? Op deze pagina kan je direct Bank of Queensland aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Bank of Queensland. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Bank of Queensland raadplegen. Bank of Queensland is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BOQ.CHA.

Waar kan je Bank of Queensland aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Bank of Queensland kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met AUD 10 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Bank of Queensland?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Bank of Queensland. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Bank of Queensland?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Bank of Queensland? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Bank of Queensland is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Bank of Queensland.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Bank of Queensland

Bank of Queensland is een Australische retailbank. De onderneming heeft het hoofdkwartier gevestigd in Brisbane, Queensland. De bank geldt als een van de oudste financiële instellingen in Queensland. Het begon ooit als bouwmaatschappij, ondertussen zijn er ruim 180 filialen in heel Australië.
Van de genoemde filialen gelden er 65 als bedrijfsfilialen en een kleine honderd als ‘door de eigenaar beheerde filialen’. De aandelen van Bank of Queensland worden als BOQ verhandeld op de Australische beurs. Het bedrijf werd al in 1863 opgericht en BOQ Specialist Phy geldt als een bekende dochteronderneming.