Aandelen Cabot Oil & Gas kopen

Wil je beleggen in Cabot Oil & Gas aandelen? Op deze pagina kan je direct Cabot Oil & Gas aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Cabot Oil & Gas. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Cabot Oil & Gas raadplegen. Cabot Oil & Gas is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool COG.

Waar kan je Cabot Oil & Gas aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Cabot Oil & Gas kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Cabot Oil & Gas?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Cabot Oil & Gas. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Cabot Oil & Gas?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Cabot Oil & Gas? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Cabot Oil & Gas

Cabot Oil & Gas heeft de exploratie van koolwaterstoffen als core business. Het hoofdkwartier van Cabot Oils & Gas is gevestigd in Houston. Op de laatste dag van vorig jaar had de onderneming liefst 12 biljoen kubieke voet equivalent aan bewezen reserves in bezit.
Het betrof overigens alleen aardgas dat gewonnen was in Marcellus Shake. Daar heeft Cabot Oil liefst 178.000 hectare terrein in beheer. Op de New York Stock Exchange wordt Cabot Oil & Gas verhandeld via COG. Cabot Oil & Gas kreeg formeel gestalte in het jaar 1989.