Aandelen Colruyt kopen

Wil je beleggen in Colruyt aandelen? Op deze pagina kan je direct Colruyt aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Colruyt. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Colruyt raadplegen. Colruyt is een aandeel uit België. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Brussels Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool COLR.BR.

Waar kan je Colruyt aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Colruyt kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€2,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Colruyt?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Colruyt. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Colruyt?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Colruyt? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Colruyt

Colruyt is een bekend Belgisch bedrijf dat al in 1928 opgericht werd. Het houdt zich tegenwoordig bezig met de eigen Colruyt supermarkten en is eveneens actief als groothandel, in de export, techniek en automatisering. De aandelen van het familiebedrijf worden als COLR op de EBR verhandeld. Hoofdkwartier van het bedrijf bevindt zich in het Belgische Halle. 
Bekende dochterondernemingen van Colruyt zijn Colruyt DreamLand, Okay en Solucious. Bij de oprichting in 1928 door Franz Colruyt was Colruyt aanvankelijk een groothandel in voeding. Nog steeds wordt het bedrijf geleid door mensen van het Colruyt geslacht.