Aandelen AB Inbev kopen

Wil je beleggen in AB Inbev aandelen? Op deze pagina kan je direct AB Inbev aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in AB Inbev. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel AB Inbev raadplegen. AB Inbev is een aandeel uit België. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Brussels Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ABI.BR.

Waar kan je AB Inbev aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel AB Inbev kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€2,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel AB Inbev?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel AB Inbev. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in AB Inbev?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van AB Inbev? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over AB InBev

AB InBev is een brouwerij en het rechtstreekse resultaat van een samengaan van de Belgische brouwerij Interbrew en het Braziliaanse AmBev. Dat gebeurde in 2004. Het hoofdkantoor van AB InBev staat in het Belgische Leuven. 
AB InBev heeft in Anheuser-Busch de moedermaatschappij en het bedrijf is actief in dertig landen en levert aan in totaal ongeveer 130 landen. AB InBev is bekend geworden door het voeren van verschillende merken. Daarvan zijn Becks, Brahma, Corona en Leffe ongetwijfeld de meest bekende merken. Alle vier zijn overigens veel gedronken bieren.