Aandelen ABB kopen

Wil je beleggen in ABB aandelen? Op deze pagina kan je direct ABB aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in ABB. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel ABB raadplegen. ABB is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ABBN.VX.

Waar kan je ABB aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel ABB kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel ABB?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel ABB. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in ABB?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van ABB? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in ABB is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in ABB.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over ABB

ABB staat voor Asea Brown Boveri. ABB is een Zweeds/Zwitserse onderneming dat specifiek goederen produceert voor de transport- en elektriciteitswereld specifiek toegespitst op automatisering. De hoofdzetel van ABB staat in Zurich overigens.
ABB is actief in meer dan honderd landen en de aandelen van ABB worden als ABBN verhandeld op de beurs in Zwitserland. Bekende dochterondernemingen zijn B&R en ABB Motors and Mechanical.  Het bedrijf is het resultaat van een samengaan van het Zweedse Asea en het uit Zwitserland afkomstige elektrotechnisch bedrijf Brown Boveri De fusie vond plaats in 1988.