Aandelen Abbott kopen

Wil je beleggen in Abbott aandelen? Op deze pagina kan je direct Abbott aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Abbott. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Abbott raadplegen. Abbott is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ABT.

Waar kan je Abbott aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Abbott kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Abbott?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Abbott. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Abbott?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Abbott? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Abbott

Abbott heet voluit Abbott Laboratories en is een wereldwijd actief farmaceutisch bedrijf waar al jarenlang meer dan 100.000 mensen werk hebben. De onderneming kent een rijke geschiedenis die teruggaat naar 1888. Toen namelijk werd Abbott opgericht door Wallace C. Abbott. De hoofdzetel van Abbott staat tegenwoordig in Lake Bluff in Illinois. 
De aandelen worden op de New York Stock Exchange verhandeld als ABT. Alere Inc en Abbott India zijn de voornaamste dochters van Abbott. Het bedrijf houdt zich vooral bezig met het maken en ontwikkelen van diagnostische apparatuur, medische hulpmiddelen en voedingsproducten.