Aandelen Abbvie kopen

Wil je beleggen in Abbvie aandelen? Op deze pagina kan je direct Abbvie aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Abbvie. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Abbvie raadplegen. Abbvie is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ABBV.

Waar kan je Abbvie aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Abbvie kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Abbvie?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Abbvie. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Abbvie?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Abbvie? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Abbvie

Abbvie werd opgericht in 2013 en ontstond als spin-off van Abbott Laboratories. De aandelen worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als ABBV. Het hoofdkwartier van Abbvie vind je in North Carolina in Illinois. Bekende dochteronderneming van Abbvie is Pharmacyclics.
Abbvie is een biofarmaceutisch bedrijf dat nadrukkelijk voorop loopt op het gebied van onderzoek naar innovatieve geneesmiddelen. Daarbij zoekt het specifiek naar oplossingen voor mensen met complexe aandoeningen. Abbvie is ondertussen actief in 175 landen en ook in Nederland waar het werk biedt aan driehonderd mensen. Abbvie wil mensen helpen fit te zijn, voor zowel werk als privé.