Aandelen Abercrombie & Fitch kopen

Wil je beleggen in Abercrombie & Fitch aandelen? Op deze pagina kan je direct Abercrombie & Fitch aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Abercrombie & Fitch. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Abercrombie & Fitch raadplegen. Abercrombie & Fitch is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ANF.

Waar kan je Abercrombie & Fitch aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Abercrombie & Fitch kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Abercrombie & Fitch?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Abercrombie & Fitch. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Abercrombie & Fitch?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Abercrombie & Fitch? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Abercrombie & Fitch

Abercrombie & Fitch houdt zich met name bezig met vrijetijdskleding en bestaat al vanaf 1892. Het bedrijf is gevestigd in New Albany in Ohio en wordt openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als ANF.
Aan de wieg van de onderneming stonden David T. Abercrombie en Ezra Fitch. De doorbraak van Abercrombie & Fitch kwam in 1988 toen de onderneming toch wel verrassend werd overgenomen door Limited Brands en werd weggezet als een soort van  lifestyle merk. Ondertussen heeft het meer dan 300 winkels in Amerika, Engeland en in tal van andere grote Europese en vooral hippe steden als Amsterdam, Brussel en Milaan, waar overigens ook het Europese hoofdkantoor is gevestigd.