Aandelen ABIOMED kopen: analyse & koers

hWil je beleggen in ABIOMED aandelen? Op deze pagina kan je direct ABIOMED aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in ABIOMED. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel ABIOMED raadplegen. ABIOMED is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ABMD.

Waar kan je ABIOMED aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel ABIOMED kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel ABIOMED?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel ABIOMED. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in ABIOMED?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van ABIOMED? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse ABIOMED

Sterke punten ABIOMED:

 • Leider in medische technologie: ABIOMED is een toonaangevend bedrijf op het gebied van medische technologie, gespecialiseerd in geavanceerde hartpompapparaten. Het heeft een sterke reputatie en expertise in de sector.
 • Hoogwaardige producten: ABIOMED biedt innovatieve en hoogwaardige producten die worden gebruikt bij de behandeling van hartziekten. Deze producten hebben bewezen effectief te zijn en hebben positieve resultaten laten zien bij patiënten.
 • Gunstige markttrends: De vergrijzende bevolking en de toename van hart- en vaatziekten creëren een groeiende vraag naar geavanceerde medische apparatuur, waardoor ABIOMED goed gepositioneerd is om hiervan te profiteren.
 • Focus op innovatie: ABIOMED blijft investeren in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe en verbeterde producten te creëren. Dit stelt het bedrijf in staat om concurrentievoordeel te behouden en aan de vraag van de markt te voldoen.

Zwakke punten ABIOMED:

 • Regelgevingsuitdagingen: Als fabrikant van medische apparatuur moet ABIOMED voldoen aan strenge regelgeving en goedkeuringsprocedures. Vertragingen in het verkrijgen van goedkeuringen kunnen de marktintroductie van nieuwe producten belemmeren.
 • Concurrentiedruk: De medische technologiebranche is competitief, met andere gevestigde spelers en nieuwe bedrijven die vergelijkbare producten aanbieden. ABIOMED moet zich voortdurend blijven innoveren en differentiëren om concurrerend te blijven.
 • Volatiliteit van de gezondheidszorgsector: De gezondheidszorgsector kan gevoelig zijn voor veranderingen in regelgeving, vergoedingsbeleid en economische omstandigheden. Deze factoren kunnen van invloed zijn op de vraag naar medische technologieën, inclusief die van ABIOMED.

Over ABIOMED

ABIOMED is een specialist in medische implantaten. Bekend voorbeeld is wel het AbioCar kunsthart. In Danvers in de Amerikaanse staat Massachusetts is het hoofdkwartier gevestigd, Bovendien heeft ABIOMED twee kantoren in Duitsland – in Berlijn en in Aken- en een kantoor in Japan.

De aandelen van ABIOMED staan als ABMD genoteerd aan de Nasdaq. Breethe Inc en ABIOMED Limited zijn bekende dochterondernemingen. De specialist in implantaten is eveneens een S&P 500 component. In 1981 richtte David Lederman de voorloper van de onderneming op met de naam Applied Biomedical Corporation. Vanaf de start hield de oprichter zich bezig met het maken va een kunsthart.

aandeel abiomed kopen

Wel of niet aandelen ABIOMED kopen?

ABIOMED is een bedrijf dat gespecialiseerd is in medische apparatuur, met name in de ontwikkeling van geavanceerde hartpompen. Maar is het de moeite waard om aandelen van ABIOMED te kopen? Laten we eens kijken naar de situatie.

Voordat we verder gaan, moeten we begrijpen dat beleggen altijd risico’s met zich meebrengt. Als je geïnteresseerd bent in de medische sector en gelooft in innovatieve technologieën voor hartbehandelingen, kan het kopen van aandelen van ABIOMED interessant zijn. Het bedrijf heeft succesvolle producten en een solide reputatie in de branche.

Aan de andere kant moeten we ons bewust zijn van de concurrentie in de medische apparatuurmarkt en de regelgeving die van invloed kan zijn op de goedkeuring en distributie van nieuwe producten.

In conclusie, het kopen van aandelen van ABIOMED kan een aantrekkelijke optie zijn als je vertrouwen hebt in de groeiende vraag naar geavanceerde hartpompen. Doe je huiswerk, blijf op de hoogte van de markttrends en wees je bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggen. Vergeet niet dat beleggen altijd met risico’s gepaard gaat en dat resultaten uit het verleden geen garantie bieden voor toekomstig succes.