Aandelen ABN AMRO kopen

Wil je beleggen in ABN AMRO aandelen? Op deze pagina kan je direct ABN AMRO aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in ABN AMRO. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel ABN AMRO raadplegen. ABN AMRO is een aandeel uit Nederland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Amsterdam Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ABN.AS.

Waar kan je ABN AMRO aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel ABN AMRO kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€2,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,06% met €6 minimum
€4+ 0,04% en 0,24% servicefee
€6,50 + 0,1% en 0,18% servicefee
€5 + 0,06% service fee

Wat is de actuele koers van het aandeel ABN AMRO?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel ABN AMRO. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in ABN AMRO?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van ABN AMRO? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in ABN AMRO is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in ABN AMRO.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over ABN AMRO

De ABN Amro Group is de houdsterij van de Nederlandse bankgroep ABN. Deze bank kwam tot stand tijdens de kredietcrisis door een samenvoeging van de voormalige Fortisbank, de Nederlandse takken en de voormalige ABN Amro bank. Het hoofdkantoor van ABN is te vinden in de Nederlandse hoofdstad Amsterdam.
Aandelen van de bank worden als ABN op de Amsterdamse beurs verhandeld en de bank heeft met International Card Services, bekend van de creditcards, een bekende dochteronderneming. Het grootste deel van de aandelen van de Nederlandse bank is overigens Stichting Administratie Kantoor Beheer Financiële Instellingen met 57 procent.