Aandelen Absa Group kopen

Wil je beleggen in Absa Group aandelen? Op deze pagina kan je direct Absa Group aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Absa Group. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Absa Group raadplegen. Absa Group is een aandeel uit Zuid-Afrika. Het aandeel wordt verhandeld in ZAR aan de JSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ABG.JO.

Waar kan je Absa Group aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Absa Group kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€5 per transactieAanmelden

Wat is de actuele koers van het aandeel Absa Group?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Absa Group. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Absa Group?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Absa Group? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Absa Group is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Absa Group.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Absa Group

De Absa Group is een bank in Zuid-Afrika. De bank ontstond uit meerdere fusies. In eerste instantie luisterde de bank naar de naam Amalgamatco Bank of South Africa. Vervolgens werd de naam van de bank Bankorp Group en in 1947 werden de banken United, Volkskas, Allied en Trustbank samengevoegd tot de Ana Group.
Hoofdkantoor van de Absa Group vind je in Johannesburg. De onderneming werd in 1991 opgericht en de aandelen worden verhandeld op de beurs van Johannesburg als ABSP. Moedermaatschappij van de Absa Group is Barclays, Barclays Africa Group, terwijl een dochteronderneming de Absa Bank Kenya is.