Aandelen Acacia kopen

Wil je beleggen in Acacia aandelen? Op deze pagina kan je direct Acacia aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Acacia. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Acacia raadplegen. Acacia is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ACIA.

Waar kan je Acacia aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Acacia kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Acacia?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Acacia. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Acacia?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Acacia? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Acacia

Het alom gerespecteerde Acacia Communications is een succesvol bedrijf die in 2009 opgericht werd en dat met het hoofdkantoor gevestigd is in Maryland in de Amerikaanse staat Massachusetts. Het staat op de Nasdaq genoteerd als ACIA. Acacia maakt, ontwikkelt en verkoopt zogenaamde snelle coherente optische interconnectie producten in de Verenigde Staten, China, Duitsland en ook in Thailand.
Acacia biedt embedded en pluggable moduleproducten die in staat zijn transmissiesnelheden van 100-1200 gigabits per seconde. De producten worden verkocht via onder meer directe verkoopafdelingen aan onder meer netwerkexploitanten en cloud serviceproviders.