Aandelen ACADIA Pharmaceuticals kopen

Wil je beleggen in ACADIA Pharmaceuticals aandelen? Op deze pagina kan je direct ACADIA Pharmaceuticals aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in ACADIA Pharmaceuticals. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel ACADIA Pharmaceuticals raadplegen. ACADIA Pharmaceuticals is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ACAD.

Waar kan je ACADIA Pharmaceuticals aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel ACADIA Pharmaceuticals kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel ACADIA Pharmaceuticals?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel ACADIA Pharmaceuticals. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in ACADIA Pharmaceuticals?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van ACADIA Pharmaceuticals? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf ACADIA Pharmaceuticals

Acadia Pharmaceuticals is een biofarmaceutische onderneming met het hoofdkantoor in Sonnento Valley in San Diego. Het bedrijf werd in 1993 opgericht en staat op de Nasdaq genoteerd als ACAD.
Acadia Pharmaceuticals is een Russell 2000 component dat in 1993 met haar activiteiten begon onder de naam Recepter Technologies. Dat deed het in Vermont. Het bedrijf ging in 2001 naar de beurs met als doel om 64 miljoen dollar binnen te hengelen. Dit mislukte, er werd toen slechts 32 miljoen verkregen uit de verkoop van aandelen. Later maakte het bedrijf dat ruimschoots goed door nog eens 102 miljoen dollar van de beurs te halen.