Aandelen Accenture kopen

Wil je beleggen in Accenture aandelen? Op deze pagina kan je direct Accenture aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Accenture. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Accenture raadplegen. Accenture is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ACN.

Waar kan je Accenture aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Accenture kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Accenture?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Accenture. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Accenture?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Accenture? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Accenture is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Accenture.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Accenture

Accenture is een internationaal bekend organisatieadviesbureau. Er worden diensten aangeboden op het gebed van management, technologie en outsourcing. Het biedt de diensten aan in de industrie en dat in verschillende bedrijfstakken. De aandelen van Accenture worden verhandeld als ACN op de New York Stock Exchange. Het hoofdkantoor is overigens gevestigd in Dublin.
Bekende dochteronderneming is onder andere IMJ Corporation en Droga5. Het bedrijf begon ooit als de consultancy tak van het bedrijf dat luistert naar de naam Arthur Andersen. Accenture werd opgericht in 1989 en is ondertussen gegroeid tot een bedrijf in technologie en businessconsulting om rekening mee te houden.