Aandelen Accenture kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Accenture aandelen? Op deze pagina kan je direct Accenture aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Accenture. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Accenture raadplegen. Accenture is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ACN.

Waar kan je Accenture aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Accenture kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Accenture?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Accenture. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Accenture?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Accenture? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Accenture is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Accenture.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Accenture

Sterke punten

 • Diversificatie: Accenture is een divers bedrijf met een breed scala aan diensten en oplossingen, wat het bedrijf minder kwetsbaar maakt voor veranderingen in de markt.
 • Wereldwijde aanwezigheid: Accenture heeft een sterke aanwezigheid in verschillende delen van de wereld, waardoor het bedrijf in staat is om te profiteren van groeimogelijkheden in verschillende markten.
 • Technologische innovatie: Accenture investeert voortdurend in nieuwe technologieën en innovatieve oplossingen, waardoor het bedrijf relevant blijft en een voorsprong heeft op de concurrentie.
 • Goed management: Accenture heeft een ervaren en goed gekwalificeerd managementteam dat het bedrijf goed heeft geleid en beheerd.

Zwakke punten

 • Afhankelijkheid van grote klanten: Accenture heeft een aantal grote klanten die een groot deel van de omzet van het bedrijf genereren, wat het bedrijf kwetsbaar kan maken als een van deze klanten wegvalt.
 • Afhankelijkheid van de IT-dienstverleningssector: Accenture is sterk afhankelijk van de IT-dienstverleningssector, wat het bedrijf kwetsbaar kan maken voor veranderingen in deze sector.
 • Concurrentie: Accenture opereert in een sterk concurrerende markt met grote spelers zoals Deloitte en IBM, wat de marges onder druk kan zetten.
 • Regelgevingsrisico’s: Accenture opereert in verschillende landen en is daarom blootgesteld aan verschillende regelgevingsrisico’s.

Over Accenture

Accenture is een internationaal bekend organisatieadviesbureau. Er worden diensten aangeboden op het gebed van management, technologie en outsourcing. Het biedt de diensten aan in de industrie en dat in verschillende bedrijfstakken. De aandelen van Accenture worden verhandeld als ACN op de New York Stock Exchange. Het hoofdkantoor is overigens gevestigd in Dublin.

Bekende dochteronderneming is onder andere IMJ Corporation en Droga5. Het bedrijf begon ooit als de consultancy tak van het bedrijf dat luistert naar de naam Arthur Andersen. Accenture werd opgericht in 1989 en is ondertussen gegroeid tot een bedrijf in technologie en businessconsulting om rekening mee te houden.

aandeel accenture kopen

Wel of niet aandelen Accenture kopen?

Als je op zoek bent naar een investeringsmogelijkheid, vraag je je misschien af of het kopen van aandelen van Accenture een goede zet is. Het is belangrijk om te weten dat elke investering risico’s met zich meebrengt, en het is aan jou om te beslissen of de mogelijke voordelen opwegen tegen de risico’s.

Accenture is een wereldwijd opererend bedrijf dat zich richt op consulting, technologie en outsourcing. Het bedrijf heeft een sterke reputatie en een groot klantenbestand in verschillende sectoren.

Voordat je besluit om aandelen van Accenture te kopen, is het belangrijk om de prestaties van het bedrijf in het verleden te analyseren en de huidige markttrends te begrijpen. Accenture heeft een stabiele en solide groei laten zien in de afgelopen jaren en heeft een sterke balans.

Het is echter belangrijk om te onthouden dat de aandelenmarkt volatiel is en dat er geen garantie is voor winst. Het is belangrijk om je eigen onderzoek te doen en de markttrends goed te begrijpen voordat je een beslissing neemt.

Als je besluit om aandelen van Accenture te kopen, is het belangrijk om je investering regelmatig te controleren en de prestaties van het bedrijf bij te houden. Zo kun je op tijd ingrijpen als dat nodig is.