Aandelen Acciona kopen

Wil je beleggen in Acciona aandelen? Op deze pagina kan je direct Acciona aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Acciona. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Acciona raadplegen. Acciona is een aandeel uit Spanje. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Bolsa de Madrid. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ANA.E.

Waar kan je Acciona aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Acciona kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,10% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Acciona?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Acciona. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Acciona?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Acciona? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Acciona is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Acciona.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Acciona

Acciona is een conglomeraat. Het heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling en het beheren van infrastructuur en hernieuwbare energie. De onderneming zag in 1997 het levenslicht en ontstond uit een fusie van Entrecanales y Tavora en Cubiertas y Mzov. Je vindt het hoofdkantoor in Alcoberdas in Madrid.
De aandelen van Acciona worden verhandeld op de beurs in Madrid onder de noemer ANA. De onderneming bestaat vanaf 1997 en het heeft in Acciona Energy en in Transmediterranea twee bekende dochterondernemingen. Het bedrijf is ook actief in de Verenigde Staten. Vanuit dat land worden de activiteiten aangestuurd vanaf Chicago in Illinois. Ondertussen is Acciona actief in dertig landen verdeeld over vijf continenten.