Aandelen Accor kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Accor aandelen? Op deze pagina kan je direct Accor aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Accor. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Accor raadplegen. Accor is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AC.PA.

Waar kan je Accor aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Accor kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Accor?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Accor. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Accor?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Accor? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Accor is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Accor.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Accor

Sterke punten

  • Wereldwijd merk: Accor heeft een wereldwijde aanwezigheid met meer dan 4.800 hotels in 100 landen.
  • Diversiteit aan merken: Accor heeft verschillende merken in verschillende prijsklassen, waardoor het een breed scala aan klanten kan bedienen.
  • Innovatie: Accor heeft geïnvesteerd in technologie en digitale platforms om de klantervaring te verbeteren en de operationele efficiëntie te verhogen.

Zwakke punten

  • Afhankelijk van de economie: De omzet van Accor is afhankelijk van de economische situatie en de reisindustrie, wat kan leiden tot volatiliteit van de aandelen.
  • Concurrentie: Accor heeft te maken met zware concurrentie van andere hotelketens en alternatieve accommodatieopties zoals Airbnb.
  • Wisselkoersrisico: Accor heeft te maken met valutarisico’s vanwege zijn wereldwijde aanwezigheid en de omzet die het in verschillende valuta’s ontvangt.

Over Accor

Accor is een zeer bekende en actueve Franse multinational die met de aandelen genoteerd staat aan de CAC 40 en Euronext. De dienstverkener is een afsplitsings van de Accor Group en Accor Hotels., Deze laatste beheert alle hotelketens. Op de Parijse beurs worden de aandelen van Accor verhandeld onder de aanduiding AC.
 
Het hoofdkwartier van Accor vind je in Issy-les-Martineux. Ook de dochterondernemingen van Accor genieten de nodige bekendheid met onder andere Ibis, Mercure en Sofitel. Paul Dubrule en Gerard Pelisson gelden als oprichters van de zeer succesvolle dienstverlener en hotelspecialist.

aandeel accor kopen

Wel of niet aandelen Accor kopen?

Als je overweegt om aandelen Accor te kopen, zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Accor is een Franse hotelketen die bekend staat om zijn luxe hotels en resorts over de hele wereld. Het bedrijf heeft in het afgelopen jaar een sterke groei doorgemaakt en het lijkt erop dat deze trend zich zal voortzetten. Maar is het de moeite waard om in te investeren?

Er zijn een aantal positieve ontwikkelingen die kunnen suggereren dat Accor een goede investering is. Het bedrijf heeft de afgelopen tijd zijn aanwezigheid in Azië uitgebreid, wat een enorme groeimarkt is voor de hotelindustrie. Daarnaast heeft Accor zijn aanwezigheid op het gebied van luxe accommodaties uitgebreid, wat het potentieel voor hogere winstmarges vergroot.

Aan de andere kant zijn er ook enkele zorgen die potentiële investeerders in overweging moeten nemen. Zo heeft de COVID-19-pandemie een grote impact gehad op de reis- en toerisme-industrie, wat heeft geleid tot een aanzienlijke daling van de omzet van Accor. Bovendien is de concurrentie in de hotelindustrie zeer hevig en zijn er veel andere grote spelers die ook proberen om een stukje van de taart te krijgen.

Al met al is het moeilijk om te zeggen of het kopen van aandelen Accor op dit moment een verstandige zet is. Als je geïnteresseerd bent in de hotelindustrie en op zoek bent naar een langetermijninvestering, dan zou Accor een goede keuze kunnen zijn. Maar als je op zoek bent naar snelle winsten of als je niet bereid bent om risico’s te nemen, dan is het misschien beter om je geld elders te investeren. Het is altijd verstandig om je eigen onderzoek te doen en de markttrends in de gaten te houden voordat je een investeringsbeslissing neemt.