Aandelen Accor kopen

Wil je beleggen in Accor aandelen? Op deze pagina kan je direct Accor aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Accor. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Accor raadplegen. Accor is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AC.PA.

Waar kan je Accor aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Accor kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Accor?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Accor. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Accor?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Accor? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Accor is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Accor.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Accor

Accor is een zeer bekende en actueve Franse multinational die met de aandelen genoteerd staat aan de CAC 40 en Euronext. De dienstverkener is een afsplitsings van de Accor Group en Accor Hotels., Deze laatste beheert alle hotelketens. Op de Parijse beurs worden de aandelen van Accor verhandeld onder de aanduiding AC.
 
Het hoofdkwartier van Accor vind je in Issy-les-Martineux. Ook de dochterondernemingen van Accor genieten de nodige bekendheid met onder andere Ibis, Mercure en Sofitel. Paul Dubrule en Gerard Pelisson gelden als oprichters van de zeer succesvolle dienstverlener en hotelspecialist.