Aandelen Acerinox kopen

Wil je beleggen in Acerinox aandelen? Op deze pagina kan je direct Acerinox aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Acerinox. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Acerinox raadplegen. Acerinox is een aandeel uit Spanje. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Bolsa de Madrid. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ACX.E.

Waar kan je Acerinox aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Acerinox kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,10% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Acerinox?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Acerinox. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Acerinox?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Acerinox? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Acerinox is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Acerinox.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Acerinox

Acerinox is een alom bewierookte conglomeraatgroep die zich heeft toegelegd op de productie van roestvrij staal. De onderneming werd opgericht in 1970 en het kreeg aanvankelijk technische ondersteuning van Nisshin Steel, een bedrijf uit Japan. Vanaf het jaar 2010 heeft Nisshin Steel vijftien procent van de aandelen van Acerinox in het bezit.
Aandelen van Acerinox worden als ACX verhandeld op de beurs in Madrid. Het bedrijf werd gesticht in 1970 en houdt domicilie in de Spaanse hoofdstad Madrid. Bekende dochters van deze zeer bekende conglomeraatgroep is VDM Metals en North American Stainless.