Aandelen ACI kopen

Wil je beleggen in ACI aandelen? Op deze pagina kan je direct ACI aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in ACI. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel ACI raadplegen. ACI is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ACIW.

Waar kan je ACI aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel ACI kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel ACI?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel ACI. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in ACI?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van ACI? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over ACI

ACI is een bekende S&P 400 component en de aandelen staan eveneens op de Nasdaq genoteerd als ACIW. De onderneming werd gesticht in Omaha in de Amerikaanse staat Nebraska in het jaar 1975. Moedermaatschappij van ACI is ACI Worldwide. ACI heette na oprichting overigens eerst Applied Communications Inc.
ACI is een bedrijf voor betalingssystemen en biedt daarvoor een zeer brede lijn aan software die gericht zijn op het faciliteren van realtime elektronische betalingen. ACO werkt onder namen als ACI Bill Payment Solutions, ACI Money Transfer System en ook ACI Universal Online Banker.