Aandelen Ackermans kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Ackermans aandelen? Op deze pagina kan je direct Ackermans aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Ackermans. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Ackermans raadplegen. Ackermans is een aandeel uit België. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Brussels Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ACKB.BR.

Waar kan je Ackermans aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Ackermans kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen €0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-broker Beleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggen Bij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelen Ontvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopen Zonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Ackermans?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Ackermans. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Ackermans?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Ackermans? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Ackermans

Sterke punten

 • Financiële gezondheid: Ackermans heeft een solide financiële positie en een stabiele groei.
 • Marktleider: Het bedrijf is een belangrijke speler in de retailsector en heeft een sterke merknaam.
 • Internationale aanwezigheid: Ackermans heeft een grote aanwezigheid in verschillende landen, wat zorgt voor diversificatie en risicospreiding.
 • Innovatie: Het bedrijf blijft investeren in nieuwe technologieën en vernieuwende concepten, waardoor het zich kan onderscheiden van concurrenten.

Zwakke punten

 • Concurrentie: Ackermans opereert in een zeer competitieve markt, waarin het steeds moeilijker wordt om zich te onderscheiden.
 • Economische schommelingen: De retailsector is gevoelig voor economische schommelingen, waardoor de omzet van Ackermans kan dalen in tijden van recessie.
 • Online concurrentie: Steeds meer consumenten shoppen online, wat kan zorgen voor een afname in de omzet van fysieke winkels van Ackermans.
 • Afhankeleijk van leveranciers: Ackermans is afhankelijk van een groot aantal leveranciers, waardoor het bedrijf kwetsbaar kan zijn voor verstoringen in de supply chain.

Over Ackermans

Ackermans (en Van Haaren) staat met de aandelen genoteerd aan Euronext Brussel en is eveneens een BEL 20 component. Ackermans is een actieve industriële investeerder die ooit is ontstaan als een baggerbedrijf, als we spreken van het jaar 1876. Overigens is Ackermans nog steeds actief in de baggerwereld. 

Ackermans heeft overigens een belang van 60 procent in CFE. Dit is de moeder van DEME. DEME is op zijn beurt weer een van de grootste en meest bekende waterbouwbedrijven ter wereld. Het hoofdkantoor van Ackermans staat overigens in het Belgische Antwerpen. 

aandeel ackermans kopen

Wel of niet aandelen Ackermans kopen?

Als je overweegt om te investeren in aandelen, kan het kopen van aandelen in Ackermans een goede keuze zijn. Het bedrijf is een gevestigde naam in de retailsector en heeft een sterke positie in verschillende markten.

Voordat je echter aandelen koopt, is het belangrijk om een aantal zaken te overwegen. Ten eerste moet je kijken naar de financiële gezondheid van het bedrijf. Ackermans heeft een stabiele groei en een solide financiële positie, wat positief is voor de aandelenkoers.

Daarnaast moet je ook de marktontwikkelingen en trends in de retailsector in de gaten houden. De concurrentie is hevig en de sector is gevoelig voor economische schommelingen en online concurrentie. Dit kan invloed hebben op de aandelenkoers van Ackermans.

Tot slot is het belangrijk om een langetermijnvisie te hebben als je investeert in aandelen. De aandelenkoersen kunnen fluctueren en het kan even duren voordat je winst maakt. Overweeg daarom of je bereid bent om je geld voor langere tijd vast te zetten.

Als je deze zaken zorgvuldig overweegt en het gevoel hebt dat Ackermans een goede investering kan zijn, kan het kopen van aandelen een slimme zet zijn. Vergeet echter niet dat investeren altijd risico’s met zich meebrengt en dat je jezelf goed moet informeren voordat je besluit om aandelen te kopen.