Aandelen Ackermans kopen

Wil je beleggen in Ackermans aandelen? Op deze pagina kan je direct Ackermans aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Ackermans. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Ackermans raadplegen. Ackermans is een aandeel uit België. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Brussels Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ACKB.BR.

Waar kan je Ackermans aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Ackermans kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€2,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Ackermans?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Ackermans. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Ackermans?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Ackermans? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Ackermans

Ackermans (en Van Haaren) staat met de aandelen genoteerd aan Euronext Brussel en is eveneens een BEL 20 component. Ackermans is een actieve industriële investeerder die ooit is ontstaan als een baggerbedrijf, als we spreken van het jaar 1876. Overigens is Ackermans nog steeds actief in de baggerwereld. 
Ackermans heeft overigens een belang van 60 procent in CFE. Dit is de moeder van DEME. DEME is op zijn beurt weer een van de grootste en meest bekende waterbouwbedrijven ter wereld. Het hoofdkantoor van Ackermans staat overigens in het Belgische Antwerpen.