Aandelen ACS kopen

Wil je beleggen in ACS aandelen? Op deze pagina kan je direct ACS aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in ACS. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel ACS raadplegen. ACS is een aandeel uit Spanje. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Bolsa de Madrid. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ACS.E.

Waar kan je ACS aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel ACS kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,10% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel ACS?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel ACS. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in ACS?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van ACS? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in ACS is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in ACS.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over ACS

ASC is een constructiebedrijf en bouwconcern uit Spanje dat zich met name bezighoudt met publieke infrastructuur als bijvoorbeeld grotere bouwprojecten, telecommunicatie en dienstverlening. Het bedrijf heeft een rijke geschiedenis, het zag al in 1957 namelijk het levenslicht.
ACS is het resultaat van een fusie tussen OCP Construcciones en Gines Navarro Construcciones. Het wordt beschouwd als een van de wereldspelers binnen haar vakgebied en het is daarom ook met tal van verschillende projecten wereldwijd actief. Zo is het een graag geziene gast in landen als Duitsland, Brazilië Chili, Australië en Marokko.  De aandelen worden als ACS verhandeld op de beurs van Madrid. In Madrid vind je eveneens het hoofdkantoor van de onderneming.