Aandelen Activision kopen

Wil je beleggen in Activision aandelen? Op deze pagina kan je direct Activision aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Activision. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Activision raadplegen. Activision is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ATVI.

Waar kan je Activision aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Activision kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Activision?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Activision. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Activision?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Activision? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Activision

Activision is een zeker onder gamers zeer bekend Amerikaans bedrijf in computerspellen. Het was de eerste onafhankelijke ontwikkelaar en distributeur van computerspellen. De onderneming bestaat al vanaf 1979. In Santa Monica in California staat de hoofdvestiging van het bedrijf, dat echter opgericht werd in Sunnyvale. Activision Blizzard geldt als moederbedrijf van Activision. 
Bekende dochterondernemingen van Activision zijn zonder enige twijfel wel Infinity Ward, Treyarch en Raven Software. Aan de wieg van de succesvolle onderneming stonden een vijftal visionaire mannen: Larry Kaplan, David Crane, Bob Whitebread, Alan Miller en Jim Levy.