Aandelen Acuity Brands kopen

Wil je beleggen in Acuity Brands aandelen? Op deze pagina kan je direct Acuity Brands aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Acuity Brands. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Acuity Brands raadplegen. Acuity Brands is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AYI.

Waar kan je Acuity Brands aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Acuity Brands kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Acuity Brands?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Acuity Brands. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Acuity Brands?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Acuity Brands? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Acuity Brands

Acuity Brands is een verlichtings- en gebouwbeheerderskantoor. In Atlanta worden de activiteiten centraal gecoördineerd, activiteiten die vooral in Noord Amerika en in Europa en Azië plaatsvinden. Op de New York Stock Exchange worden aandelen verhandeld onder de naam AYI.
Kijkend naar het marktaandeel is het een van de grootste verlichtingsfabrikanten in tenminste Noord Amerika geworden. Het produceerde en ontwikkelde producten als armaturen, lichtregelaars, gebouwsysteem controllers en prismatische dakramen en drivers.  In Disteek Controls Inc heeft het een voorname dochteronderneming. Acuity Brands biedt haar producten aan onder tal van verschillende merknamen.