Aandelen Adaptive Biotechnologies kopen

Wil je beleggen in Adaptive Biotechnologies aandelen? Op deze pagina kan je direct Adaptive Biotechnologies aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Adaptive Biotechnologies. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Adaptive Biotechnologies raadplegen. Adaptive Biotechnologies is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ADPT.

Waar kan je Adaptive Biotechnologies aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Adaptive Biotechnologies kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Adaptive Biotechnologies?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Adaptive Biotechnologies. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Adaptive Biotechnologies?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Adaptive Biotechnologies? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Adaptive Biotechnologies

De aandelen van Adaptive Biotechnologies staan als ADP genoteerd op de Nasdaq. Het bedrijf is sinds 2009 actief en het hoofdkwartier is gevestigd in Seattle in Washington. Sequenta Inc is een bekende dochter van Adaptive Biotechnologies.
Adaptive ontwikkelt een immuun geneesmiddelen platform voor de diagnose en de behandeling van ziekten. Het biedt bovendien de unieke immunoSEQ onderzoekservice. Deze kan helpen om het adequate antwoord te vinden op onderzoeksvragen en om zowel nieuwe diagnostische en prognostische signalen te ontdekken. Daarnaast is er nog de clono-SEQ test. Deze wordt gebruikt bij de detectie en de bewaking van restziekte bij patiënten met bloedkanker.