Aandelen Adecco kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Adecco aandelen? Op deze pagina kan je direct Adecco aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Adecco. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Adecco raadplegen. Adecco is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ADEN.VX.

Waar kan je Adecco aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Adecco kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Adecco?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Adecco. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Adecco?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Adecco? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Adecco is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Adecco.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Adecco

Sterke punten

  • Wereldwijde aanwezigheid: Adecco is actief in meer dan 60 landen en heeft een sterke aanwezigheid in zowel ontwikkelde als opkomende markten.
  • Diversificatie: Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten op het gebied van uitzendwerk en human resources, wat zorgt voor een divers inkomstenstroom.
  • Reputatie: Adecco heeft een sterke reputatie opgebouwd als een betrouwbare en professionele dienstverlener in de branche.

Zwakke punten

  • Volatiliteit: De markt van uitzendwerk en human resources is zeer volatiel en gevoelig voor economische veranderingen.
  • Toenemende concurrentie: Adecco heeft te maken met toenemende concurrentie van andere uitzendbureaus en recruitmentbedrijven, wat kan leiden tot druk op de winstgevendheid.
  • Afhankelijkheid van de economie: Het succes van Adecco is sterk afhankelijk van de economische situatie en de werkgelegenheidstrends in de landen waarin het actief is.

Over Adecco

Adecco is een internationale uitzendorganisatie met het hoofdkwartier in Zurich. Het bedrijf is al actief vanaf 1996, nadat het Zwitserse Adia en het France Ecco waren samengegaan. De aandelen van Adecco staan als ADEN genoteerd op de Zwitserse beurs.

Office Angels Limited is een bekende dochter van Adecco, een bedrijf dat werd opgericht door Klaus Johann Jacobs, Philippe Destezet en Henri Lavanchy. Het heeft ondertussen liefst 5500 kantoren in meer dan zestig verschillende landen. Adecco heeft rum 30.000 eigen werknemers en levert elke dag opnieuw rond de 700.000 flexwerkers.

aandeel adecco kopen

Wel of niet aandelen Adecco kopen?

Als je op zoek bent naar een investering, kan het kopen van aandelen een goede optie zijn. Maar voordat je dat doet, is het belangrijk om goed onderzoek te doen en te kijken naar de voor- en nadelen van het bedrijf waarin je wilt investeren. In dit artikel gaan we het hebben over de vraag of het wel of niet verstandig is om aandelen van Adecco te kopen.

Adecco is een Zwitsers bedrijf dat wereldwijd actief is op het gebied van uitzendwerk en human resources. Het bedrijf heeft een sterke positie in de markt en een goede reputatie, wat positieve signalen kan afgeven voor potentiële investeerders.

Echter, net als bij elke investering zijn er ook risico’s verbonden aan het kopen van aandelen van Adecco. Zo kan de markt van uitzendwerk en human resources erg volatiel zijn, en kan de economische situatie een grote invloed hebben op de prestaties van het bedrijf. Ook kan er sprake zijn van toenemende concurrentie in de sector, wat kan leiden tot een afname in winstgevendheid.

Al met al kan het kopen van aandelen van Adecco een goede optie zijn voor degenen die bereid zijn om risico’s te nemen en de nodige tijd en energie willen steken in het volgen van de markttrends en het bedrijfsnieuws. Het is altijd verstandig om advies in te winnen bij een financieel adviseur voordat je een investering doet.