Aandelen Adecco kopen

Wil je beleggen in Adecco aandelen? Op deze pagina kan je direct Adecco aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Adecco. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Adecco raadplegen. Adecco is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ADEN.VX.

Waar kan je Adecco aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Adecco kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Adecco?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Adecco. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Adecco?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Adecco? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Adecco is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Adecco.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Adecco

Adecco is een internationale uitzendorganisatie met het hoofdkwartier in Zurich. Het bedrijf is al actief vanaf 1996, nadat het Zwitserse Adia en het France Ecco waren samengegaan. De aandelen van Adecco staan als ADEN genoteerd op de Zwitserse beurs.
Office Angels Limited is een bekende dochter van Adecco, een bedrijf dat werd opgericht door Klaus Johann Jacobs, Philippe Destezet en Henri Lavanchy. Het heeft ondertussen liefst 5500 kantoren in meer dan zestig verschillende landen. Adecco heeft rum 30.000 eigen werknemers en levert elke dag opnieuw rond de 700.000 flexwerkers.