Aandelen Adient kopen

Wil je beleggen in Adient aandelen? Op deze pagina kan je direct Adient aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Adient. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Adient raadplegen. Adient is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ADNT.

Waar kan je Adient aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Adient kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Adient?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Adient. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Adient?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Adient? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Adient is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Adient.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Adient

Adient is een uit Ierland afkomstig  bedrijf dat met name bekend is als fabrikant en producent van onder meer autostoelen. Dat doet het voor klanten over heel de wereld.  Het hoofdkantoor van de onderneming staat in Plymouth in de staat Michigan in Amerika.  De aandelen worden verhandeld op de New York Stock Exchange als  ADNT.
 
Adient werd opgericht in 2016. Recano Automotive Seating en Setex zijn bekende dochters van Adient een bedrijf dat afkomstig is uit de onderneming die luistert naar de naam Johnson Controls. Adient is een S&P 400 component.